Szükséges dokumentumok

A temetés vagy hamvasztás lebonyolításához kizárólag az elhunyt eredeti halottvizsgálati bizonyítványára van szükség!

Cégünk az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése során képviseli Önt a halál helye szerinti illetékes polgármesteri hivatalban. Amennyiben Ön nem szeretne bürokratikus dolgokkal foglalkozni, úgy bízza meg cégünket az elhunyt temetésének teljes körű megszervezésével és levesszük válláról a fáradtságos dokumentum beszerzéseket. Önnek nem kell sorban állnia! Legyen ez a mi dolgunk!

A Gábriel Temetkezés munkatársai eredetiben csak az elhunyt halottvizsgálati bizonyítványát, személyi igazolványát, és ha volt lakcímkártyáját fogják Öntől kérni a temetés megrendelése során, mivel igény esetén az elhunyt teljes anyakönyvi dokumentációját beszerezzük Ön helyett! Ehhez kizárólag pontos adatokra van szükségünk az elhunyt családi állapotát illetően.

Bízza ránk a fáradságos utánjárásokat, fordítsa figyelmét az igazán fontos dolgokra, az elhunyt temetésének méltó megszervezésére és emlékének megőrzésére!

Szolgáltatásunk részleteiről munkatársaink irodáinkban készséggel tájékoztatják, vagy hívja információs telefonszámunkat:

06-20-545-7157