Búcsúztatás

Munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek, hogy az elhunyt temetési szertartása méltó körülmények között kerüljön megrendezésre.

Cégünk megszervezi az Ön által kívánt egyházi vagy polgári szertartás szerinti temetési beszédet. Polgári szónokok közül az Ön által kiválasztott személyt kérjük fel halottja búcsúztatásának lebonyolítására. Amennyiben egyházi szertartás szerint kívánja temetni hozzátartozóját, úgy a megjelölt felekezet szerinti papot vagy lelkészt megkeresve egyeztetjük vele a temetés időpontját.

Mind egyházi, mind polgári szertartás esetén általánosan elmondható, hogy a búcsúbeszéd megkezdése előtt halk várakozó zene szól a temető ravatalozójában, vagy a szórásos temetés esetén közvetlenül a szóró-parcellánál. A búcsúztató személy a ravatalozóba megérkezve megáll az elhunyt koporsójánál vagy urnájánál és megkezdi a temetési beszédet, ezzel veszi kezdetét a temetési szertartás. A koporsó behantolása illetve az urna sírba helyezése után, a temetési szertartás lezárásaként, a búcsúztató személy a hozzátartozókhoz lép és részvétet nyilvánít.

Cégünk megszervezi, és teljes körűen lebonyolítja az Ön által elképzelt szórásos temetési szertartást!

 

Cégünk a világi temetések búcsúztatását Veres Mónika búcsúztató szónok közreműködésével végzi.

Ajánljunk őt, akár más temetkezési vállalkozások által szervezett temetésekre is, mivel igazán elhivatott a méltó, végső búcsúszertartás lebonyolításával kapcsolatban.

Munkánk során tapasztaltuk, hogy mennyire fontos a hozzáértő tapasztalat és szaktudás ezen a területen is, a búcsúbeszédek személyre szabott megírását és annak szakszerű, kifejező elmondását szerettük volna olyan szakemberre bízni, aki szívből végzi ezt a hivatást.

Szeretnénk az oldal látogatói figyelmébe ajánlani Veres Mónika polgári szónok honlapját és blogját is, ami minden héten tartalmaz új információkat az elmúlással, gyásszal kapcsolatban.

Kattintson ide a blog elérése érdekében: Veres Mónika blog

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

 

06-20-545-7157