Hamvak templomi szórása

Elhunyt családtagja hamvainak méltó és kegyelet teljes szórásos temetésére válassza az érdi református templomot, ahol magas színvonalon rendezzük meg a temetést.

A templom a béke, az imádság, az áhítat, és a nyugalom helye.

Keresve sem találhatna méltóbb helyet szeretett halottja hamvainak végső nyughelyéül. Ráadásul a templomban kialakított kegyeleti helynek különleges atmoszférája van, belengi az eltemetettek emléke. Igen, az emlék. Egy nagyon, de nagyon fontos dolog, ha elveszített hozzátartozónkról van szó. Az elhunyt emlékét kívánjuk megőrizni emlékezetünkben és egyben szívünkben, hogy ha rá gondolunk, melegség töltse el lelkünket.

Azonnali információ: 06-20-545-7157

Cégünk ebben kíván Önnek segítséget nyújtani oly módon, hogy a lehető legszebb és személyes szertartással veszünk végső búcsút családtagja földi maradványaitól az érdi Kálvin téri református templom altemplomában kialakított hamvak szórására szolgáló temetkezési emlékhelyen.

Vállaljuk az elhunyt hamvasztásának megszervezését, krematóriumba történő szállítását, a haláleset anyakönyvezését és a templomban történő temetési szertartás lebonyolítását az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően. Számíthat ránk minden felmerülő kérdésének megválaszolásában illetve a temetéssel kapcsolatos egyéb tennivalók és ügyintézések lebonyolításában.

A szórásos temetést megelőzően az elhunyt hamvait egy úgynevezett szóró urnába helyezzük. Ezt az urnát a szórás helyén kialakított – egyébként a templomot szimbolizáló, márványból kifaragott – kegyeleti szóró „tornyára” helyezzük. A temetési időpontot megelőzően fél órával már gyülekezhet az altemplomban gyászoló család. A szertartás megkezdéséig halk várakozó zene szól. A temetési szertartás a búcsúztató beszéddel kezdődik meg. Fontos körülmény, hogy lehetőség nyílik nem csak református, hanem bármilyen felekezetű szertartás vagy éppen világi, vagyis polgári búcsúztatás megrendezésére is. Mikor a búcsúztatást végző személy mondandója végére ér, munkatársunk odalép a szóró helyhez és működésbe hozza a hamvakat szóró berendezést. A hamvak a szóró urnából az Osszáriumba, vagyis közös nyughelyre peregnek. Mikor ez a folyamat is véget ér, a búcsúztatást végző személy odalép a közvetlen hozzátartozókhoz és kinyilvánítja a részvétét. Ezzel zárul a szertartás és a temetésen megjelentek is részvétüket fejezik ki a család számára szeretett halottjuk elvesztése miatt.

Képek a templomi szóró helyről:

Cégünk megszervezi, és teljes körűen lebonyolítja az Ön által elképzelt szórásos temetési szertartást!

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

06-20-545-7157

Kérjen díjmentesen temetési árajánlatot az alábbi, egyszerű űrlap kitöltésével:

Hamvak szórása

Kérjük töltse ki az adatalapon található mezőket.

Megtörtént már a hamvasztás?:
Melyik településen történt a haláleset?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak szórásának helye:
Temető vagy templom megnevezése:
Búcsúztatás megnevezése:
Megjegyzés, kérdés vagy kérés:
Árajánlatunk ismertetése:
Neve *:
E-mail címe *:
Telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!