Hamvasztásos temetés

Az elhunyt hamvasztásos temetésével vagy hamvasztás után a hamvak alternatív elhelyezésének lehetőségeivel és kapcsolódó szolgáltatások ismertetésével segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozásában.

Az elhunyt hamvasztás utáni temetésének több lehetséges fajtája van, abban az esetben, ha a hamvakat temetőben, sírhelyben kívánja elhelyezni. Ezek az urnafülke, urnasír, urnakripta vagy meglévő koporsós sírhelybe történő temetések.

Azonnali információ: 06-20-545-7157

Cégünk elintézi Ön helyett a szükséges ügyintézéseket, melyek az elhunyt hamvasztásával kapcsolatban felmerülhetnek. Ezek az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése és az ehhez tartozó születési, házassági vagy a házastárs halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése. A kórházban a halottvizsgálati bizonyítvány beszerzése, kórházon kívül történt halálesetnél a hamvasztási engedély beszerzése az illetékes Tisztiorvosi Hivatalnál. Hamvaszási időpontot foglalunk a krematóriumban.

Elvégezzük az elhunyt hamvasztásra történő szállítását a hamvasztó üzembe. Biztosítjuk a szállításhoz és a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti- és hamvasztási kellékeket.

A krematóriumban munkatársaink az azonosítás megtörténte után átadják az elhunytat a krematórium hamvasztó-mesterének, aki elvégzi a hamvasztási folyamatot. A hamvasztást követően a hamvakat tartalmazó urnabetétet irodánkba szállítjuk, ahol a kiválasztott díszurnába helyezzük azokat. A temetés napján kollégáink a megjelölt temetőbe szállítják az urnát és a kiválasztott egyéb temetési kellékeket és a megbeszélt felekezeti szertartás szerint eltemetjük a hamvakat. Lehetőség van arra is, hogy a hamvakat átadjuk az Ön számára és azokat otthonában vagy egy temetőn kívüli helyen helyezze nyugalomra.

Hamvak szórásos temetésére az érdi Kálvin téri református templomban és az érdi Ercsi úti temetőben kialakított úgynevezett szóró parcellában van lehetőség.

Urna választékunkat ide kattintva tekintheti meg.

Cégünk megszervezi, és teljes körűen lebonyolítja az Ön által elképzelt hamvasztásos temetési szertartást!

 

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

 

06-20-545-7157

 

Kérjen díjmentesen temetési árajánlatot az alábbi, egyszerű űrlap kitöltésével:

Hamvasztásos temetés

Kérjük töltse ki az adatalapon található mezőket.

Megtörtént már a hamvasztás?:
Melyik településen történt a haláleset?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak temetésének helye:
Temető, templom vagy más hely megnevezése:
Van már meglévő sírhely?:
Sírhely típusa:
Búcsúztatás megnevezése:
Megjegyzés, kérdés vagy kérés:
Árajánlatunk ismertetése:
Neve *:
E-mail címe *:
Telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!