Bemutatkozunk

A temetkezési szolgáltató eszköz annak érdekében, hogy elhunyt szeretteink végső nyugalomba helyezése az élőknek a legkisebb fájdalmat okozza. Egyben azoknak az embereknek a munkahelye akik vállalták, hogy az elhunytak részére biztosítják a tisztességes temetést, a hozzátartozóknak a kegyeletteljes búcsú és megemlékezés lehetőségét.

Ezen gondolatmenet nyomán álmodtuk meg cégünket a Gábriel Temetkezést.

Cégünk, a Gábriel Temetkezés Cégcsoport fő tevékenységi köre Pest megyében Érden, Budaörsön, Diósdon, Törökbálinton, Tárnokon, Sóskúton, Pusztazámoron, Budakeszin, Százhalombattán temetések teljeskörű szervezése és lebonyolítása, Budapesten történő temetések megszervezése az összes temetőben és a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben.

Temetőn kívüli temetések megszervezését is vállaljuk, dunai hajós szórás, hamvak lebomló urnában történő elhelyezése vagy szórása Dunába.

Kegyeleti emlékhelyeken hamvak elhelyezését teljeskörű ügyintézéssel együtt végezzük.

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a társaságunkhoz forduló Hozzátartozók minden kérését diszkrét módon és a lehető legrövidebb határidőre teljesítsék.

Irodáinkon kívül igény esetén akár a hozzátartozó lakhelyén vagy elektronikus úton is megtörténhet a temetésfelvétel.

Munkánkat úgy végezzük, hogy közben a gyászoló családokra a legkevesebb terhet rójuk azáltal, hogy amit csak lehetséges cégünk intéz el, szerez be. Ezzel a hozzáállással is igyekszünk kitűnni a többi temetkezési szolgáltató közül.