Kedvezményes hamvasztás

Önnek lehetősége van a hamvasztás után a hamvakat átvenni és elvinni irodánkból, a megfelelő adminisztráció megtörténte után.

Cégünk vállalja az elhunyt hamvasztásának teljes körűen történő megszervezését, ami magában foglalja az elhunyt krematóriumba történő szállítását, a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket, magát a hamvasztást, a hamvak visszaszállítását irodánkba és a haláleset anyakönyvezését is.

A szolgáltatás tételes felsosorolásban:

  • Halottszállítás hamvasztóüzembe
  • Koporsó hamvasztáshoz
  • Egészségügyi egységcsomag hamvasztáshoz
  • Urnabetét
  • Hamvasztás
  • Teljes körű ügyintézési díj 

Kedvezményes hamvasztási árainkról munkatársunknál érdeklődhet!

Számíthat ránk minden felmerülő kérdésének megválaszolásában illetve a hamvasztással és az urna átadásával kapcsolatos egyéb tennivalók és ügyintézések lebonyolításában. A hamvasztási szolgáltatás megrendelését, illetve a hamvak kiadására vonatkozó adminisztrációs feladatokra vonatkozó megbízást valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban megteheti. Egyúttal kiválaszthatja és megvásárolhatja a szükséges kellékeket. Ilyenek lehetnek a hamvakat befogadó urna, urnaterítő, urnakoporsó, elhelyezés esetén sírjelző és névtábla.

Azonnali információ: 06-20-545-7157

A kiadott urnák bármely olyan ingatlanon vagy temetkezési emlékhelyen elhelyezhetőek vagy eltemethetőek, ahol a tulajdonos, esetleg tulajdonosok vagy az ingatlan jogszerű használója ehhez hozzájárult és a kegyeleti feltételek adottak. Közös tulajdonú ingatlanok esetében az urnaelhelyezéshez a tulajdonostársak beleegyezése is szükséges.

Az urnakiadáshoz nélkülözhetetlen jogi intézkedéseket cégünk garanciával elintézi Ön helyett, ebből a későbbiek folyamán semmilyen hátrányos jogkövetkezménye nem származhat. Eljuttatjuk a különböző nyilatkozatokat az 1999. évi XLIII. törvény 21. § (2) bekezdése szerint előírt helyre, így Ön teljesen jogszerűen és megnyugtató módon helyezheti el szeretett halottja hamvait temetőn vagy temetkezési emlékhelyen kívül is.

Amennyiben a későbbiekben mégis csak úgy dönt, hogy temetőben kívánja elhelyezni az elhunyt urnáját, úgy az ingatlanon elhelyezett urnát az eltemettető - vagy annak örököse – kívánságára, a halottvizsgálati bizonyítvánnyal vagy halotti anyakönyvi kivonattal való igazolás mellett, az ingatlan helye szerinti köztemető üzemeltetője az irányadó használati időig köteles visszafogadni és elhelyezni, illetve a hamvak bármely más temetőben elhelyezhetőek.

A hamvak átvétele az Ön által kiválasztott irodáinkban történhet meg, kívánsága szerint a jelenlegi 5 temetés felvételi irodánk bármelyikét megjelölheti.

A Gábriel Könnye Temetkezés munkatársai megszervezik, és teljes körűen lebonyolítják az Ön által elképzelt hamvasztási szertartást!

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

06-20-545-7157

 

Kérjen díjmentesen temetési árajánlatot az alábbi, egyszerű űrlap kitöltésével:

Hamvasztás és urnaátadás

Kérjük töltse ki az adatalapon található mezőket.

Melyik településen történt a haláleset?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak elhelyezésének helye:
Melyik irodánkban kívánja átvenni a hamvakat?:
Megjegyzés, kérdés vagy kérés:
Árajánlatunk ismertetése:
Neve *:
E-mail címe *:
Telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!