• Gábriel Könnye Temetkezés
 • Koporsós temetés

  Koporsós temetés

  Pest megye dunántúli területein teljes körű koporsós temetést vállal cégünk kedvező áron de magas színvonalon.

  További információ
 • Koporsó választék

  Koporsó választék

  Bemutató termeinkben megtalálja a megfelelő koporsót, mely megfelel az Ön elvárásainak mind minőségben mind árban egyaránt.

  További információ
 • Hamvasztásos temetés

  Hamvasztásos temetés

  Méltóságteljes és megfizethető hamvasztásos temetés szeretett halottja számára, teljes körű megvalósítással.

  További információ
 • Hamvak szórása templomban

  Hamvak szórása templomban

  Az elhunyt hamvainak kegyelet teljes és méltó körülmények között történő szórása az Érdi Református Templom temetkezési emlékhelyén.

  További információ
 • Temetői szórás

  Temetői szórás

  Érden az Ercsi úti temetőben vállaljuk az elhunyt hamvainak teljes körű szórásos temetési szertartásának lebonyolítását.

  További információ
 • Hamvasztási szolgáltatás

  Hamvasztási szolgáltatás

  Cégünk vállalja az elhunyt hamvasztásának teljes körűen történő megszervezését, ami magában foglalja az elhunyt krematóriumba történő szállítását, a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket, magát a hamvasztást, a hamvak visszaszállítását irodánkba.

  További információ
 • Urna választék

  Urna választék

  Bemutatótermeinkben megtalálja az Ön elképzelésének megfelelő formájú, anyagú és színű temetési urnákat, legyenek azok kerámia, fém, üveg vagy fa termékek.

  További információ
 • Halottszállítás éjjel-nappal

  Halottszállítás éjjel-nappal

  Pest megye dunántúli részén, éjjel-nappal történő halottszállítás. Ügyelet: 06-20-423-7386

  További információ

Hamvasztás urnaátadás

Önnek lehetősége van a hamvasztás után a hamvakat átvenni és elvinni irodánkból, a megfelelő adminisztráció megtörténte után.

Cégünk vállalja az elhunyt hamvasztásának teljes körűen történő megszervezését, ami magában foglalja az elhunyt krematóriumba történő szállítását, a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket, magát a hamvasztást, a hamvak visszaszállítását irodánkba és a haláleset anyakönyvezését is.

Számíthat ránk minden felmerülő kérdésének megválaszolásában illetve a hamvasztással és az urna átadásával kapcsolatos egyéb tennivalók és ügyintézések lebonyolításában. A hamvasztási szolgáltatás megrendelését, illetve a hamvak kiadására vonatkozó adminisztrációs feladatokra vonatkozó megbízást valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban megteheti. Egyúttal kiválaszthatja és megvásárolhatja a szükséges kellékeket. Ilyenek lehetnek a hamvakat befogadó urna, urnaterítő, urnakoporsó, elhelyezés esetén sírjelző és névtábla.

Azonnali információ: 06-20-545-7157

A kiadott urnák bármely olyan ingatlanon vagy temetkezési emlékhelyen elhelyezhetőek vagy eltemethetőek, ahol a tulajdonos, esetleg tulajdonosok vagy az ingatlan jogszerű használója ehhez hozzájárult és a kegyeleti feltételek adottak. Közös tulajdonú ingatlanok esetében az urnaelhelyezéshez a tulajdonostársak beleegyezése is szükséges.

Az urnakiadáshoz nélkülözhetetlen jogi intézkedéseket cégünk garanciával elintézi Ön helyett, ebből a későbbiek folyamán semmilyen hátrányos jogkövetkezménye nem származhat. Eljuttatjuk a különböző nyilatkozatokat az 1999. évi XLIII. törvény 21. § (2) bekezdése szerint előírt helyre, így Ön teljesen jogszerűen és megnyugtató módon helyezheti el szeretett halottja hamvait temetőn vagy temetkezési emlékhelyen kívül is.

Amennyiben a későbbiekben mégis csak úgy dönt, hogy temetőben kívánja elhelyezni az elhunyt urnáját, úgy az ingatlanon elhelyezett urnát az eltemettető - vagy annak örököse – kívánságára, a halottvizsgálati bizonyítvánnyal vagy halotti anyakönyvi kivonattal való igazolás mellett, az ingatlan helye szerinti köztemető üzemeltetője az irányadó használati időig köteles visszafogadni és elhelyezni, illetve a hamvak bármely más temetőben elhelyezhetőek.

A hamvak átvétele az Ön által kiválasztott irodáinkban történhet meg, kívánsága szerint a jelenlegi 5 temetés felvételi irodánk bármelyikét megjelölheti.

A Gábriel Könnye Temetkezés munkatársai megszervezik, és teljes körűen lebonyolítják az Ön által elképzelt hamvasztási szertartást!

 

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

 

06-20-545-7157

 

Kérjen díjmentesen temetési árajánlatot az alábbi, egyszerű űrlap kitöltésével:

Hamvasztás és urnaátadás

Kérjük töltse ki az adatalapon található mezőket.

Melyik településen történt a haláleset?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak elhelyezésének helye:
Melyik irodánkban kívánja átvenni a hamvakat?:
Megjegyzés, kérdés vagy kérés:
Árajánlatunk ismertetése:
Neve *:
E-mail címe *:
Telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kapcsolat

Információs telefonszám:

06-20-545-7157

Ügyeleti telefonszám:

06-20-423-7386

Központi e-mail cím:

info@gabrieltemetkezes.hu

Temetkezési irodáink:

Érd, Alsó u. 19.

Tel: (23) 366-753

Érd, temető

Tel: (23) 631-037

Budaörs, Templom tér 11.

Tel: (23) 414-941

Százhalombatta, Vörösmarty 33.

Tel: (23) 350-173

Tárnok, Fő u. 43.

Tel: (23) 387-543

Törökbálint, Munkácsy M. u. 21.

Tel: (20) 423-7386