• Gábriel Könnye Temetkezés
 • Koporsós temetés

  Koporsós temetés

  Pest megye dunántúli területein teljes körű koporsós temetést vállal cégünk kedvező áron de magas színvonalon.

  További információ
 • Koporsó választék

  Koporsó választék

  Bemutató termeinkben megtalálja a megfelelő koporsót, mely megfelel az Ön elvárásainak mind minőségben mind árban egyaránt.

  További információ
 • Hamvasztásos temetés

  Hamvasztásos temetés

  Méltóságteljes és megfizethető hamvasztásos temetés szeretett halottja számára, teljes körű megvalósítással.

  További információ
 • Hamvak szórása templomban

  Hamvak szórása templomban

  Az elhunyt hamvainak kegyelet teljes és méltó körülmények között történő szórása az Érdi Református Templom temetkezési emlékhelyén.

  További információ
 • Temetői szórás

  Temetői szórás

  Érden az Ercsi úti temetőben vállaljuk az elhunyt hamvainak teljes körű szórásos temetési szertartásának lebonyolítását.

  További információ
 • Hamvasztási szolgáltatás

  Hamvasztási szolgáltatás

  Cégünk vállalja az elhunyt hamvasztásának teljes körűen történő megszervezését, ami magában foglalja az elhunyt krematóriumba történő szállítását, a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket, magát a hamvasztást, a hamvak visszaszállítását irodánkba.

  További információ
 • Urna választék

  Urna választék

  Bemutatótermeinkben megtalálja az Ön elképzelésének megfelelő formájú, anyagú és színű temetési urnákat, legyenek azok kerámia, fém, üveg vagy fa termékek.

  További információ
 • Halottszállítás éjjel-nappal

  Halottszállítás éjjel-nappal

  Pest megye dunántúli részén, éjjel-nappal történő halottszállítás. Ügyelet: 06-20-423-7386

  További információ

Halottszállítás

Cégünk éjjel-nappali halottszállítási ügyeleti központot üzemeltet annak érdekében, hogy Ön késlekedés nélkül tudjon intézkedni amennyiben családjában haláleset következik be.

Lakáson vagy szociális intézményben történt elhalálozás esetén értesíteni kell a háziorvost vagy az orvosi ügyeletet. A helyszínre érkező orvos végzi el az elsődleges halottvizsgálatot. A halottvizsgálat elvégzése után, ha egyértelműen megállapítható, hogy mi a halál oka, úgy az elhunytat temetőbe vagy halottasházba lehet szállítani. Amennyiben a halálozás oka nem állapítható meg a helyszínen, úgy az orvos elrendeli az elhunyt kórboncolásra történő beszállítását az illetékes egészségügyi intézménybe.

Halottszállítási ügyeleti telefonszám: 06-20-423-7386

Az elhunyt személy kórházon kívül történt elhalálozása esetén a 34/1999. (IX. 24.) BM-EüM-IM együttes rendelet 14. §.-a szerint kell eljárni, ami az alábbiakról rendelkezik:

(7) A kórházon kívül elhunyt személy holttestének temetőbe, temetkezési szolgáltató telephelyére történő szállításához - ha erre vonatkozóan az eltemettető az elhunyt elszállításáig nyilatkozott - az általa megnevezett temetkezési szolgáltatót kell igénybe venni.

A fenti jogszabály alapján Ön, mint az eltemettető rendelkezhet arról, melyik temetkezési szolgáltatót veszi igénybe az elhunyt elszállítását illetően. Fontos körülmény, hogy a szállítási és hűtési díjak szabadáras költségek, így nem mindegy melyik temetkezési szolgáltató végzi el a halottszállítási folyamatot. Ezért is javasoljuk, hogy mielőbb hívja ügyeleti telefonszámunkat és jelezze munkatársainknak a halálesetet, akár még azelőtt, hogy az orvos a helyszínre nem ér. A jelenlévő orvosnak is jelezze, hogy Ön már értesítette a halottszállítókat.

 

(2) A kórházon kívül elhunyt személy esetében, ha a halál oka a halál bekövetkezését követő 16 órán belül nem állapítható meg, a holttestet további intézkedésig a legközelebbi boncolóhelyiség-csoportot fenntartó temetőbe vagy kórházi patológiai osztályra kell szállítani.

A fenti jogszabály értelmében, amennyiben az orvos nem tudja megállapítani a bekövetkezett halál okát, úgy köteles kezdeményezni az elhunyt kórbonctani vizsgálatát. Ilyen esetben az orvos feladatköre az elhunyt boncolásra történő elszállításának megszervezése, de Ön is kérheti, hogy melyik temetkezési vállalkozást hívja az orvos.

 

(4) A holttest kórbonctani vizsgálatra történő szállításának költségét a kórbonctani vizsgálatra illetékes kórház viseli.

A jogszabály kimondja, hogy ha az orvos kezdeményezi az elhunyt kórbonctani vizsgálatát, úgy az elszállításáról neki kell gondoskodni, illetve ennek a költsége a vizsgálatot végző kórházat terheli.

 

Cégünk vállalja az elhunyt lakásról, vagy szociális intézetből történő elszállítását és a holttest a hamvasztásig, vagy a temetésig történő szakszerű tárolásának és hűtését.

Halottszállítási ügyeleti telefonszám: 06-20-423-7386

 

Kapcsolat

Információs telefonszám:

06-20-545-7157

Ügyeleti telefonszám:

06-20-423-7386

Központi e-mail cím:

info@gabrieltemetkezes.hu

Temetkezési irodáink:

Érd, Alsó u. 19.

Tel: (23) 366-753

Érd, temető

Tel: (23) 631-037

Budaörs, Templom tér 11.

Tel: (23) 414-941

Százhalombatta, Vörösmarty 33.

Tel: (23) 350-173

Tárnok, Fő u. 43.

Tel: (23) 387-543

Törökbálint, Munkácsy M. u. 21.

Tel: (20) 423-7386